FOR A NEW AND UNITED EUROPE!

FOR A NEW AND UNITED EUROPE!
Europe between past and future

Feb 20, 2014

In Lviv (western Ukraine) two employees of the «Berkut» were burnt to death/ More news from The Ukraine of today/ Резолюція Народного Віча «Про заснування Всеукраїнського об’єднання «Майдан»


 People's Self-defence logo.png


 

 

 

Автомайдан

In Lviv two employees of the «Berkut» were burnt to death

 

 sgoreli_berkut.jpg

The press-service GU of the Ministry of internal Affairs in the Lviv oblast informed that two employees of the «Berkut» subdivision were burnt to death as a result of arson of a military unit.

«Today, on February 20, the basis of special police division exploded, set with fire. After localization of fire the bodies of two workers of «Berkut» were found», the message told.

Currently the operative group is investigating the causes and circumstances of the case.
Let’s remind, according to order of the office, Lviv «Berkut» workers left the places of their permanent deployment, and a complete team returned home.

MORE NEWS FROM THE UKRAINE OF TODAY :

 http://nahnews.com.ua/category/hit_en/



Резолюція Народного Віча «Про заснування Всеукраїнського об’єднання «Майдан»

Протягом останнього місяця мільйони людей з усієї України взяли участь у мирному повстанні проти режиму Януковича, у боротьбі за свої права та свободи, за гідне європейське майбутнє для своїх дітей та для всієї України.
Обираючи винятково мирні та ненасильницькі методи боротьби, ми були свідомі того, що буде дуже важко отримати швидкий результат у протистоянні з озброєним до зубів кримінально-бандитським режимом. Ми були, є і надалі готові до тривалої боротьби, до того, що Майдан стоятиме й боротиметься рівно доти, доки Янукович не почує голосу мільйонів.
Майдан – це постійно діючий осередок спротиву. Це – наш мобілізаційний пункт, звідки розпочався всенародний похід за очищення України від режиму кримінальних окупантів. Це і є наша Вільна Україна, територія, яка вже непідвладна Януковичу.
Сьогодні влада в державі протистоїть українському народові, тому вся Україна має стати єдиним Майданом, що очистить від Януковича нашу країну.

http://maidan2013.com.ua/

 

1 comment: